sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Sählinkiä tunnusten kanssa

Niille, jotka ovat seuranneet blogia sillä tavalla, että olette olleet Facebookissa käyttäjän Ankka Sumussa kavereita, minulla on ikäviä uutisia. Yritin muuttaa tämän keksityn käyttäjän syntymäpäiväasetuksia ja lopputulos oli se, että tili jäädytettiin ja poistetaan 3 viikon sisällä ilman henkilötodistusta. En pääse kirjautumaan käyttäjätilille ja myös muutamat hyvät messengerkeskustelut eivät minulle enää näy. Jos siis haluat seurata blogia niin, että ilmoitukset uusista kirjoituksista tulevat suoraan jonnekin uutisvirtaasi tai sähköpostiisi, eikä sinun tarvitse hypätä blogissa katsomassa, onko uusia tekstejä tullut, suosittelen seuraavaa

a) jos haluat tilata ilmoitukset sähköpostiisi (tämä on vähän rasittava tapa jos ei todella ole kiinnostunut lukemaan jokaista postausta), sen voi tehdä tämän blogin pääsivun oikeasta reunasta kohdasta "tilaa tästä blogipäivitykset sähköpostiisi" ja siihen tulee kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja painaa submit, niin blogger lähettää automaattisesti ilmoitukset uusista tekstistä sähköpostitse sinulle. Mulla itselläni ei ole aavistustakaan kuinka monta henkilöä käyttää tätä toimintoa, koska en tiedä mistä se tieto löytyy, ohjelma hoitaa asian.

b) jos haluat saada ilmoituksia Facebookin uutisvirtaasi, mene tämän blogin oikeassa yläreunassa olevaan Blogin facebook -sivu- kuvakkeeseen ja paina siitä Ankka Sumupilvessä käyttäjän päältä, jolloin laitteesi menee suoraan blogin facebooksivulle, josta sitä voi seurata painamalla heti kansikuvan alla nappulaa "seuraa", jos olet jo seuraaja, tätä ei tietysti kannata tehdä.

Tietysti aina on se vaihtoehto, että voi merkata tämän blogin oman tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kirjanmerkiksi ja käydä sieltä kautta seuraamassa, jotta ei tarvitse joka kerta esim. googlettamalla hakea Ankka Sumupilvessä -blogia. Mutta silloin uudet tekstit eivät päivity, eli et voi mistään tietää, milloin tekstejä on tullut ja milloin on pitkä tauko. Laittakaahan viestiä esim. tuon facebook-sivun kautta, millä tavalla homma toimii, vai onko näin että homma ei toimi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti